mandag, januar 08, 2007

Sveitsisk førjulstrivsel!

Kva gjer lærarar med all denne ferien? Solfrid og eg er nye i gamet, så vi har ikkje full oversikt enno. Likevel valte vi å utnytte den uanstendig lange juleferien vår til eit høgdeopphald i ein liten sveitsisk landsby ved foten av Matterhorn. Raude blodlekamar skulle produserast, pudder skulle pumpast og ferien skulle nytast i fulle drag. Vi tok turen til Zermatt, heilt sør i Sveits - der vinteren var på plass og livet var godt å leve - o trivsel!

Elles fungerte det optimalt å kome tilbake til ferdig dekka julebord i Nordtjønnåsen lillejulaften...
Jula blei heilt topp, og vel tilbake i Norheimsund har vi allereie kasta oss over rettebunkar og planleggsarbeid, medan vi framleis ventar på snøen...7 Comments:

Blogger Marie i byen said...

wow - dette så ikke dumt ut!!! litt førjulsbilder I suppose!

23:19  
Blogger ~RunE~ said...

Bare litt misunnelig nå, men bare litt. Lurer forresten litt på hvem det som så fjellstøtt manøvrerer seg over bro foran kirka. Et tilfeldig objekt, eller????

Deilig å se dere i jula, og nå er det ikke lenge til vi plutselig er sammen igjen, sitter og koser meg med mappe nr.2, moro. Er det Matterhorn vi ser oppe bak heisen på det første bildet? Og sjokoladen, det VAR god.

11:42  
Blogger anette said...

Årh! Det der så digg ut!! Skulle visst blitt lærer...

10:17  
Blogger Marie i byen said...

Hallo - har dere snødd ned i Norheimsund...? Evt drukna? nei, nå skinner vel sola!

21:15  
Blogger Cecilie said...

Du beviser til fulle at du er ny som lærer. De som er gamle i tralten tilbakeviser på det sterkeste at de har lange ferier. Lærerne har nemlig ikke lengre ferier enn andre, men de har en del avspasering som tas ut på gunstige tidspunkt. Men dette lærer du sikkert etterhvert.

12:15  
Blogger Marie i byen said...

Du er tikket, Sverre! Les reglene på bloggen min!

23:37  
Anonymous Geir & Idun said...

Been there, done that!
Vi kan bekrefte at Zermatt er flott. Men nå er det påske og Strandafjellet er ikke så verst det heller. Påske slushen i blådalen og på egga var helt fin!
Men litt tråkking over myr med ski blir det om man skal kjøre helt ned til svigermor!

God tur/Påske til Dublin, eller var det Belfast.... ;-)

02:06  

Legg inn en kommentar

<< Home