onsdag, april 26, 2006

Plokka plommor i Hardanger

Hei og hå!
Det gledar ein enkel sunnmøring å sjå at etterspurnaden no er på bristepunktet, og her er eg altså igjen, med nokre små anekdotar frå livet som Sverre. Sidan sist har det skjedd både det eine og det andre. Molde FK har til dømes sikra seg nok eit poeng (utan å score mål), Daniel Berg Hestad har blitt ferdig med karantena si, og ikkje minst: Solfrid og eg har fått oss jobb i Norheimsund! Ikkje nok med det, vi takkar ja, og tar turen tilbake til det herlige Vestlandet når sommaren er på hell. Vår nye arbeidsstad er Framnes vgs., midt i hjartet av Hardanger. Vi har stor tru på at dette blir aldeles superbt, og ser fram til eit nytt og spennande kapittel i livet! Ingenting ville glede oss meir enn om folk flest tar turen innom på besøk, enten det er for å plukke plommer, stå på ski, bli kjent med den hardangerske folkesjela eller rett og slett for å treffe oss! Biletet under burde vere meir enn nok til å freiste kven som helst.



Elles lova eg jo å publisere nokre høgdepunkt frå vår deilige påskeferie på Sunnmøre. Etter å ha sortert vekk nokre av dei mest kompromitterande bileta vel eg no å gå til det skritt å gjere alvor av lovnaden. Desse bileta bør også vere av ein slik karakter at ein får lyst til å setje seg i bilen/på toget/på flyet for å oppsøke stadane som kjem til syne. Say no more.






11 Comments:

Blogger ~RunE~ said...

Kjære venn!
Det er jo som du vet med et noe tungt hjerte vi nå innser at den gode fam Lindøy forlater Kristiansand. Men dere får holde to gjesterom ledige til enhver tid, for plustelig er vi der. Gleder meg også til å kunne følge deg når du gjenopptar fotballkarrieren din i 3 divisjon. Hørte vi Start vs Nordheimsund i cupen til neste år, med den noe aldrende, men desto mer lovende, Lindøy som høyre indreløper???

21:52  
Blogger Sverre Strandamann said...

Gjesterom skal bli! Blir nok midtstopparrolle for meg...

22:02  
Anonymous Anonym said...

Javel

For det første krever vel dette en gratulasjon, så: Gralla!

For det andre vil jeg si at du leverer en skuffende anekdote. En anekdote er som gymnaslærer Lindøy sikkert vet en kort, karakteristisk fortelling som oftest er av spøkefullt innhold. Føler vel at spøkefuglen må mer frem i lyset her, og dette holder til G+ kun på grunn av tidligere innsats.

11:12  
Blogger anette said...

Gratulerer med jobber til deg og din fru!! Ser utrolig flott ut der! Og hadde jo sannelig vært moro med en tur til Hardanger! Så dere får holde av rom (foreløpig bare ett..)til fam. kristoffersen også!:)

12:42  
Blogger Øyvind said...

Får dåkke fortsatt jobben hvis dåkke stryke på eksamenane som komme nå?

15:48  
Blogger Marie i byen said...

Dette er jo bare kjempegøy - både jobbene og bildene :-) Det eneste kjipe med dette er at jeg regner med at det kommer en utvask og -rydd av Bjørnebakken 51... Ja, dere får si ifra når alt skal ut...!! Og så må jeg bare si at du må kikke inn på Rune sin blogg ang. en liten fotballkommentar fra meg... Det gjelder en kamp 3. mai, som du kanskje vil missunne littegranne...!

19:03  
Blogger Marie i byen said...

Og - hvis dere har "fremkalt" bildene fra påska på cd også blir jeg sååå glad for en liten pakke i posten... Dere vet adressa...!! Jeg har ikke fått fremkalt mine enda.

19:04  
Blogger Sverre Strandamann said...

Øyvind: Nei, då må vi nok ta eit år til på HIA. Men det blir jo gøy! Nesten så egfår lyst å stryke med vilje...
Marie: Pass på å nyte kvar ein augneblink på Molde stadion. Både fordi det er slik ein vakker stadion, men også fordi heimelaget spelar særdeles sexy fotball!

09:24  
Blogger Marie i byen said...

Da gleder jeg meg stort til å oppdage hva sexy fotball er...!

15:21  
Anonymous Anonym said...

This is very interesting site... »

11:54  
Anonymous Anonym said...

Best regards from NY! Take propecia and lasercomb Meridia a hrefhttpconsumeralertsystemcomcaszxhclickphphid232 Ppc games free download Low cost airlines united states Troubleshoot no charge 7250 blackberry lamictal rash picture http://www.onlinegambling2.info vw Union bay eyeglasses Blonde tit cum Design proposal template web Effexor xr mg Buying patanol Buy ultram 50 mg Preteen swimsuit model High lexus part performance lasik eye surgery Dominican family trips Freezer kelvinator Butalbital cod only

07:21  

Legg inn en kommentar

<< Home