søndag, april 09, 2006

Trygt heim med SAS Braathens


Kjære blogg-lesarar!
Om det skulle vere nokon som helst tvil: SAS Braathens klarte i dag det kunststykket å frakte både Solfrid og meg trygt frå Kjevik til Vigra, via Gardermoen. Det er sanneleg ikkje verst, og langt unna det mannen i gata ville sett sparepengane sine på i går. Men no er vi altså heime, etter at Marie sørga for ein knirkefri sisteetappe i Astraen frå Ålesund til Tegane 66. I skrivande stund har både Marie og Solfrid gått inn for landing i senga, og eg kan vel ikkje vere særleg snauare. Det er trass alt berre knappe 6 timar til klokka ringer og vi skal legge Tafjordfjella for våre føter med ski på.

Mitt kjære deportivo måtte dessverre ta den tunge vegen ned i 7.divisjon i dag, trass i ein råsterk 9-1-siger på bortebane i siste kamp. Kaptein Jensen gjekk føre med hattrick, men det heldt altså ikkje likevel. Framtida ser likevel lys ut, og med mange spennande unggutar i stallen kan vegen fort bli kort tilbake til gjevare selskap.

Elles går startskotet for Tippeligaen i morgon, med Molde Fotballklubb i ein av hovudrollane. MFK ser i år ut som ein soleklar kandidat til øvre halvdel av tabellen, og mykje skal gå gale om ikkje ein 7.plass skal vere innan rekkevidde, såvidt slått av Start på ein flatterande 6.plass. Du så spennande det skal bli! Tipsa for første serierunde må bli følgjande:
MFK-TIL H
LSK-RBK U
Start-Lyn H
VIF-Odd U
HamKam-Viking U
Stabæk-Sandefjord H
FFK-Brann B

Ei fortryllande påske ønskjer eg til alle som måtte vere innom her. Ta ein ekstra kikk på biletet, så ser de korleis mi påske etter alt å døme blir sjåande ut:)

Dykkar i æva,
Sverre

3 Comments:

Blogger ~RunE~ said...

Gratulerer med så mangt, kjære venn. Iallefall med 9-1 seieren og SAS-triumfen, men jeg er redd at dine håpefulle blå ikke klarere å kare seg over en to-siffra plassering i år, men ingenting hadde gledet meg mer. Her skal det bli moro på kamp, og du skal ikke se bortifra at det detter inn et bilde eller to fra kampen på oppadgående i morgen. God tur, husk kompass og at det er en skam å ikke bli svett. Din r-§-

08:27  
Blogger Øyvind said...

For ein bra blogg!!!! ser ut som du ska få ein fin påske - gratulera med serieledelse!!!

11:14  
Anonymous Anonym said...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! » »

05:57  

Legg inn en kommentar

<< Home